Úw partner in technische oplossingen!
Beeldmerk

Leidingwerk

 

Leidingwerk is in diverse branches erg belangrijk. Het zijn de bloedvaten van vele processen. Hiervoor heeft L&P zich gespecialiseerd in het aanleggen van dit leidingwerk.

Om de kwaliteit van het leidingwerk te garanderen beschikken wij over lassers die gecertificeerd zijn in verschillende lastechnieken. Zo wordt de kwaliteit van de (las)verbindingen van het leidingwerk gewaarborgd. Het aanleggen van leidingwerk van allerhande soorten materialen is dus geen enkel probleem, denk hierbij aan alle (roestvaste)staalsoorten.

Voor sommige toepassingen dient het leidingwerk afgeperst en gekeurd opgeleverd te worden alvorens het in gebruik genomen mag worden. L&P kan ook dit type leidingwerk opleveren en daarnaast ook bijvoorbeeld het isoleren van het leidingwerk met diverse soorten isolatie is geen enkel probleem!

Onderstaand verschillende soorten toepassingsgebieden van leidingwerk:

  • Dubbelwandig leidingwerk voor koel en verwarmende processen;
  • Stoomleidingen;
  • Procesleidingen;

Tevens maken wij ook koppelborden voor klanten zodat met één koppelstuk gekozen kan worden uit verschillende soorten procesleidingen. Meestal wordt er gebruikt gemaakt van zware slangen om zo het juiste leidingwerk met elkaar te koppelen. Dit is ergonomisch heel zwaar en onhandig.

Omdat de piping industrie niet stilstaat en steeds veranderingen plaatsvinden is het een noodzaak om als bedrijf de opdrachtgever in deze wensen te kunnen voorzien. L&P verzorgt maatwerk in nazorg, service en onderhoud van al het geleverde leidingwerk.